AD_LIFE-MOMENTS_MOTHER-CHILD-PARC-NATURE_LARGE_2021

Δέσμευση στον άνθρωπο

Αποστολή μας είναι να εργαζόμαστε καθημερινά για την υγεία και την ευεξία. Για την υγεία των ευαίσθητων δερμάτων, προσφέροντας προϊόντα φροντίδας που προσαρμόζονται όλο και περισσότερο στις ανάγκες τους και εγγυώνται απόλυτη διαφάνεια.

Αλλά και την υγεία των εργαζομένων μας, των συνεργαζόμενων αγροτών μας, των προμηθευτών μας και των φτωχότερων και πιο ευάλωτων. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η πρόοδος και η καινοτομία δεν μπορούν να επιτευχθούν χωρίς βαθύ σεβασμό για τους ανθρώπους.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP-ENGAGEE-HOMME_FILLE_2021 1440x500

Ένα Ίδρυμα Κοινής Ωφέλειας

Η A-DERMA είναι ένα εμπορικό σήμα της Pierre Fabre, ενός φαρμακευτικού ομίλου που ανήκει σε ένα ίδρυμα αναγνωρισμένο ως κοινωφελές, το οποίο συμβάλλει μέσω μακροπρόθεσμων προγραμμάτων στην καλύτερη πρόσβαση των φτωχότερων πληθυσμών του κόσμου σε ποιοτικά φάρμακα και περίθαλψη. 

Έτσι, κάθε προϊόν A-DERMA που πωλείται συμβάλλει σε αυτά τα προγράμματα βοήθειας, καθώς δωρίζουμε μέρος του κύκλου εργασιών μας στο Ίδρυμα Pierre FABRE. Με αυτόν τον τρόπο, τόσο εμείς, όσο και οι καταναλωτές και οι επαγγελματίες υγείας που συνεργαζόμαστε, συμβάλλουμε ενεργά στη δυνατότητα πρόσβασης των μη προνομιούχων στην υγειονομική περίθαλψη, χάρη στο Ίδρυμα Pierre Fabre. Ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε νόημα στην κατανάλωση. Κάθε φορά που νοιαζόμαστε για έναν άνθρωπο, κάνουμε τον κόσμο καλύτερο.

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP-ENGAGEE-HOMME_EXOMEGA_2021 577x577

Δημιουργία χρήσιμων δερμοκαλλυντικών

Η προσέγγιση της "ασθενοκεντρικότητας" σημαίνει ότι ο καταναλωτής τίθεται στο επίκεντρο της καινοτομίας για να δημιουργήσουμε μαζί τις λύσεις του αύριο. Διασφαλίζοντας ότι δημιουργούμε πραγματικά χρήσιμα προϊόντα, τα οποία κάνουν ουσιαστική διαφορά στην καθημερινή ζωή των ατόμων με ευαίσθητο δέρμα. 
Κάθε νέα εξέλιξη ξεκινά ακούγοντας προσεκτικά τις ανάγκες των καταναλωτών και με συνεχή διάλογο, ο οποίος σήμερα διευκολύνεται από τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει η ψηφιακή τεχνολογία. 

Ένα πολύ καλό παράδειγμα προϊόντος της A-DERMA που προέκυψε από την προσέγγιση της ασθενοκεντρικότητας είναι το Μαλακτικό σπρέι Exomega CONTROL: ένα προϊόν γρήγορης μαλακτικής φροντίδας που εφαρμόζεται σε λιγότερο από ένα λεπτό και έχει ως σκοπό να βελτιώσει την καθημερινότητα του ξηρού, επιρρεπούς στην ατοπία και το έκζεμα δέρματος χάρη στην πρακτικότητα και την ευκολία χρήσης του προϊόντος που είναι συσκευασμένο σε ένα σπρέι συνεχούς διάχυσης 360°.

Ίδρυμα Εκζέματος

Το Ίδρυμα Εκζέματος είναι ένα εταιρικό ίδρυμα που δημιουργήθηκε το 2004 από τον κο Pierre Fabre ως απάντηση στην αύξηση του αριθμού των διαφόρων τύπων εκζέματος.
Αποστολή του είναι να μειώσει την επιβάρυνση των ασθενών από την πάθησή τους, χρηματοδοτώντας προγράμματα θεραπευτικής εκπαίδευσης σε περισσότερες από 20 χώρες.
Δεσμεύεται να συνεργαστεί με τις ενώσεις ασθενών και τους επαγγελματίες υγείας για να καταπολεμήσει τη λανθασμένη διάγνωση των ασθενών που πολύ συχνά στερούνται χρήσιμων θεραπειών.
Η A-Derma είναι μακροχρόνιος συνεργάτης του Ιδρύματος Εκζέματος, για την ανάπτυξη δερμοκαλλυντικών λύσεων που προσαρμόζονται όλο και περισσότερο στις ανάγκες του ξηρού δέρματος που είναι επιρρεπές στο ατοπικό έκζεμα, όπως το EXOMEGA CONTROL. 

Μάθετε περισσότερα για τη σειρά EXOMEGA CONTROL

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP-ENGAGEE-HOMME_FONDATION-ECZEMA_2021 577x577
AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP-ENGAGEE-HOMME_GII_2021 577x577

Διαφάνεια, εγγύηση εμπιστοσύνης

Επειδή αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες των καταναλωτών, στην A-Derma είμαστε απόλυτα διαφανείς όσον αφορά τη σύνθεση των προϊόντων μας. Κάθε μία από τις συνθέσεις μας έχει την ακριβή ποσότητα των συστατικών που απαιτούνται, προσεκτικά επιλεγμένα για να παρέχουν τέλεια ανοχή και αποτελεσματικότητα. Κάνουμε τη σύνθεση των προϊόντων μας εύκολα προσβάσιμη και κατανοητή. 
Το να είσαι διαφανής και αφοσιωμένος είναι καλό, το να το αποδεικνύεις όμως ακόμα καλύτερο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ομάδα μας έχει αναπτύξει ένα συγκεκριμένο εργαλείο: τον δείκτη πράσινου αντικτύπου.
Ο ρόλος του; Να μετράμε τις περιβαλλοντικές και κοινωνικές επιπτώσεις των προϊόντων μας και να εντοπίζουμε έτσι τον τρόπο βελτιστοποίησης του οικολογικού και κοινωνικού προφίλ τους σε μια συνεχή διαδικασία βελτίωσης. Για εμάς, καθώς και για τους καταναλωτές μας, ο Δείκτης Πράσινου Αντικτύπου παρέχει πλήρη διαφάνεια για τα προϊόντα μας.

Επεξήγηση του δείκτη πράσινου αντικτύπου

Καταπολέμηση της σπατάλης,
Βοήθεια στους φτωχότερους

Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας για την υγεία και την ευημερία του ευαίσθητου δέρματος, στην A-Derma δωρίζουμε όλα τα μη πωληθέντα προϊόντα μας που είναι ακόμη κατάλληλα για χρήση σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.
Γι' αυτόν τον λόγο έχουμε αναπτύξει συνεργασία με την Phenix, μια γαλλική νεοφυή επιχείρηση που αναπτύσσει καινοτόμες λύσεις για να προσφέρει μια δεύτερη ζωή στα απούλητα τρόφιμα και μη τροφικά προϊόντα, προς όφελος των ευάλωτων ανθρώπων .

Επιστροφή στην κορυφή