30 αποτελέσματα "Φροντίδα προσώπου"

  • 1 (current)
  • 2
  • 1 (current)
  • 2
Μάθετε περισσότερα για τη φροντίδα προσώπου
Μάθετε περισσότερα για τη φροντίδα προσώπου

Πώς να επιλέξω μια κρέμα προσώπου;

Η κρέμα προσώπου θα πρέπει να είναι κατάλληλη για τον τύπο του δέρματός σας. Κανονικό, ξηρό, λιπαρό και με τάση ακμής ή αντιδραστικό με τάση ερυθρότητας: κάθε τύπος δέρματος διαθέτει τη δική του εξειδικευμένη φροντίδα. Επομένως, πρέπει να γνωρίζετε τον τύπο του δέρματός σας πριν επιλέξετε την κατάλληλη κρέμα προσώπου. Η A-DERMA σας παρέχει μερικές συμβουλές φροντίδας προσώπου ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας. 

Για το ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα, το οποίο έχει μεγάλη ανάγκη από νερό, συνιστούμε μια ενυδατική κρέμα ή ακόμη και μια θρεπτική κρέμα αν το δέρμα είναι πολύ ξηρό.

Η φροντίδα του ξηρού δέρματος τάση ατοπικού εκζέματος είναι αποτελεσματικότερη όταν χρησιμοποιείται κρέμα προσώπου με στοχευμένη δράση, όπως μια μαλακτική κρέμα. 

Αν το δέρμα σας εμφανίζει τάση ερυθρότητας ή είναι αντιδραστικό με τάση να εμφανίζει εξάψεις , θα χρειαστείτε μια ενυδατική και καταπραϋντική δερματολογική κρέμα προσώπου για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά την ερυθρότητα και τη δυσφορία σε καθημερινή βάση.

Και για το δέρμα με τάση ακμής, είναι σημαντικό να επιλέξετε μια κρέμα προσώπου που συμβάλλει στη μείωση των μαύρων στιγμάτων και των ατελειών, ενώ παράλληλα προσφέρει ενυδάτωση και ένα ματ τελείωμα στο δέρμα.

Ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος, αυτές οι κρέμες προσώπου θα πρέπει να εφαρμόζονται μία φορά την ημέρα, ή και περισσότερες αν χρειάζεται, σε δέρμα που έχει καθαριστεί με το κατάλληλο προϊόν ανάλογα με τον τύπο του.

Προϊόντα A-DERMA: η δερματολογική μάρκα για τη φροντίδα του προσώπου, που εξειδικεύεται στο εύθραυστο δέρμα

Η A-DERMA εξειδικεύεται στη φροντίδα του εύθραυστου δέρματος και βάζει τη βρώμη στην καρδιά της δερματολογικής φροντίδας προσώπου και σώματος. Όλα τα προϊόντα μας είναι δερματολογικά ελεγμένα για εγγυημένη αποτελεσματικότητα και βέλτιστη ανοχή. Ανεξάρτητα από την ηλικία, το εύθραυστο δέρμα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Αποστολή μας είναι να φροντίζουμε το δέρμα με τον πιο φυσικό τρόπο.

Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούμε βρώμη Rhealba® οργανικής καλλιέργειας, της οποίας οι εξαιρετικές δερματολογικές ιδιότητες αξιοποιούνται σε όλα τα προϊόντα μας. Η βρώμη Rhealba® περιέχει ενεργά μόρια με μοναδικές δερματολογικές ιδιότητες για το πρόσωπο και το σώμα. Αυτό το υπέροχο δώρο της φύσης έχει βραβευθεί με 6 κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και συμβάλλει σημαντικά στην καταπράυνση, την εξισορρόπηση και την αποκατάσταση του εύθραυστου δέρματος.

Αν σας ενδιαφέρουν οι κρέμες προσώπου μας, ίσως να σας αρέσουν επίσης:

Η σειρά μας Biology για τη φροντίδα του προσώπου

Τα πιστοποιημένα βιολογικά μας προϊόντα για τη φροντίδα του προσώπου

 

 

Επιστροφή στην κορυφή