PFDC_CONSCIOUS-CARE_notre-demarche-conscious-care-desktop

conscious care

Η conscious care προσέγγισή μας

Επιλέγοντας την A-DERMA, συμμετέχετε στο κίνημα conscious care.

Έχοντας επίγνωση ότι η ευαισθησία μας προς τους άλλους και το περιβάλλον μπορεί να αποτελέσει πηγή μεγάλης προόδου, οι μάρκες των Εργαστηρίων Pierre Fabre, συμπεριλαμβανομένης της A-DERMA, δημιουργούν συλλογικά ασφαλείς φροντίδες με συνείδηση (Conscious Care)*: εργάζονται ενεργά για τη δημιουργία καλλυντικών του μέλλοντος, με σεβασμό στον άνθρωπο και στο οικοσύστημα. Αυτό μεταφράζεται σε ένα ανθρωπιστικό και αφοσιωμένο κίνημα στην υπηρεσία του περιβάλλοντος, της επιστημονικής προόδου και της ευζωίας.
Επιλέγοντας τα προϊόντα μας, συμμετέχετε στο κίνημα και υποστηρίζετε πολλές συγκεκριμένες κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις που συμβάλλουν στο να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος. 
* χρήσιμη και αφοσιωμένη φροντίδα 
 
 

100 %

των νέων μας προϊόντων είναι οικολογικά και κοινωνικά σχεδιασμένα

97 %

των προϊόντων μας παρασκευάζονται στη Γαλλία

89 %

των δραστικών συστατικών μας προέρχονται από βιολογικά φυτά ή φυτά χωρίς φυτοϋγειονομική επεξεργασία

100 %

των συσκευασιών μας θα κατασκευάζονται από ανακυκλώσιμα, βιολογικής προέλευσης ή κομποστοποιημένα ανακυκλωμένα υλικά έως το 2025

Εσωτερικές πηγές της Pierre Fabre

Διατηρώντας τηφυσική ισορροπία

Εδώ και 60 χρόνια, οι μάρκες του ομίλου Pierre Fabre έχουν συγκεντρώσει την επιστημονική τους πείρα και τη γνώση τους γύρω από τη φύση για να δημιουργήσουν δερμοκαλλυντικά με κύρια χαρακτηριστικά την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια, αλλά και την ευεξία σας. 
Η φιλοδοξία μας? Να σχεδιάζουμε προϊόντα που σέβονται τη φυσική ισορροπία του δέρματός σας, των μαλλιών σας και της στοματικής σας υγιεινής, ανεξάρτητα από τη φύση και τις απαιτήσεις τους. 

 

Εστιάζονταςστο χρήσιμο και το ουσιώδες

Επιλέγουμε μόνο τα συστατικά που απαιτούνται για τις ανάγκες των μαλλιών σας και στη σωστή δοσολογία. 
Με βάση την αρχή "μόνο τα απαραίτητα", οι Conscious Care συνθέσεις μας έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί χωρίς ανεπιθύμητες ουσίες

 

Θέτοντας ως προτεραιότητα το περιβάλλον και τη βιώσιμη κατανάλωση

Από το 2019, το 100% των νέων προϊόντων που αναπτύσσουμε είναι οικοκοινωνικά σχεδιασμένα. Μέχρι το 2023, αυτό θα ισχύει για το 50% του καταλόγου μας. 

Η μείωση των περιβαλλοντικών μας επιπτώσεων μέσω της συσκευασίας θα συμβάλλει στην καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Ως εκ τούτου, έως το 2025, το 100% των συσκευασιών μας θα παράγεται από ανακυκλώσιμα, βιολογικά ή κομποστοποιημένα υλικά
Το 10% του καταλόγου των προϊόντων μας θα διατίθεται σε μορφή πολλαπλών χρήσεων (χύμα, οικολογικά σχεδιασμένες συσκευασίες αναπλήρωσης).

  • <span class="ezstring-field">AD_WEBSITE_BIOLOGY_LAIT-AR-RICHE_COCOON_LIFESTYLE_2021 368x449</span>
  • <span class="ezstring-field">AD_FB-IG_APPPLICATION_DERMALIBOUR-_REPAIRING-CICA-CREAM_POST-2021 368x449</span>
  • <span class="ezstring-field">AD_FB-IG_EXOMEGA_EMOLIENT-CREAM_BLURRED-BACKGROUND-WOMEN-CHILDREN_POST_2021_LIFESTYLE 368x449</span>
PFDC_CONSCIOUS-CARE_un-souci-transparence_DESKTOP

Συνεχής μέριμνα για τη διαφάνεια

Μέχρι το 2022, όλα τα προϊόντα μας θα αξιολογούνται σύμφωνα με τον Δείκτη Πράσινου Αντίκτυπου (Green impact index), ο οποίος έχει σχεδιαστεί από την Πράσινη Αποστολή(Green Mission) της Pierre Fabre. Συνοψίζει τις περιβαλλοντικές και κοινωνικές επιπτώσεις ενός καλλυντικού προϊόντος με με τον χαρακτηρισμό Α, Β, C ή D. Για να συμμετάσχουν τα προϊόντα μας στο Conscious Care, πρέπει να έχουν χαρακτηρισμό Α ή Β. 
Στόχος του Δείκτη Green impact είναι να αποτελέσει έναν αξιόπιστο, διαφανή και χρήσιμο δείκτη, ο οποίος θα μας βοηθήσει να αναπτύξουμε προϊόντα που σέβονται περισσότερο τον πλανήτη και θα δώσει σε όλους μας τη δυνατότητα να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές. 

20 κριτήρια αξιολόγησης

Συμπεριλαμβανομένης της βιοδιασπασιμότητας και της φυσικότητας της σύνθεσης, του αποτυπώματος άνθρακα, της κατανάλωσης νερού, της βιολογικής καλλιέργειας, των επίσημων πιστοποιήσεων, των δεσμεύσεων ΕΚΕ κ.λπ.

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_A 1980x650
PFDC_CONSCIOUS-CARE_ENGAGE_Innovation-verte_Desktop

Δεσμευόμαστε για περισσότερη φυσικότητα και πράσινη καινοτομία

Μαζί, εργαζόμαστε καθημερινά για να πετύχουμε μεγαλύτερη φυσικότητα των συνθέσεων μας. Σήμερα, το 89% των δραστικών συστατικών αναπτύσσονται ήδη από βιολογικά φυτά ή χωρίς φυτοϋγειονομική επεξεργασία. Μέχρι το 2025, όλες οι νέες μας συνθέσεις (εκτός της αντηλιακής προστασίας) θα σχεδιάζονται με φυσικά συστατικά σε ποσοστό άνω του 90%, σε σύγκριση με το 85% που είναι ήδη σήμερα σε αρκετές κατηγορίες.

PFDC_CONSCIOUS-CARE_une-volonte_production-locale-sourcing-durable_Desktop

Δέσμευση στην τοπική παραγωγή και τη βιώσιμη προέλευση.

Με το 97% των προϊόντων μας να παράγεται στη Γαλλία, προτιμούμε τις σύντομες αλυσίδες εφοδιασμού, όπως για παράδειγμα με την Dermalibour+ CICA-κρέμα, καθώς η μονάδα παραγωγής μας απέχει λιγότερο από 50 χιλιόμετρα από το εκχύλισμα Βρώμης Rhealba®.

Υποστηρίζουμε επίσης την ένωση Bio Sud-Ouest France Commerce Equitable, η οποία προωθεί την τοπική παραγωγή, τη βιολογική καλλιέργεια, τις σύντομες αλυσίδες εφοδιασμού, καθώς και την υποστήριξη και ενίσχυση των αγροτών, ώστε να καλλιεργούν τα προϊόντα τους με βιολογικό τρόπο.

Φροντίζουμε πάντα για την ποιότητα ζωής των ασθενών μας

Καθημερινά εργαζόμαστε για τη φροντίδα και την ποιότητα ζωής των ασθενών μας. Συνεργαζόμαστε καθημερινά με 30 οργανώσεις ασθενών για νέα προϊόντα, υπηρεσίες ή ψηφιακές εφαρμογές παγκοσμίως, στην ογκολογία ή τη δερματολογία.

...καθώς και για το συλλογικό καλό και την πρόσβαση στην περίθαλψη για όλους

Για εμάς, τις μάρκες των Εργαστηρίων Pierre Fabre, κάθε φορά που φροντίζουμε ένα άτομο, συμβάλλουμε στο να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο.
 

  • <p>&Pi;&eta;&gamma;&#942; &epsilon;&iota;&kappa;&#972;&nu;&omega;&nu;:&nbsp;BEAX</p>
    Πηγή εικόνων: BEAX
  • <p>&Pi;&eta;&gamma;&#942; &epsilon;&iota;&kappa;&#972;&nu;&omega;&nu;:&nbsp;BEAX</p>
  • <p>&Pi;&eta;&gamma;&#942; &epsilon;&iota;&kappa;&#972;&nu;&omega;&nu;:&nbsp;BEAX</p>
PFDC_CONSCIOUS-CARE_BRAND_DESKTOP
Επιστροφή στην κορυφή