A-DERMA

H ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΒΡΩΜΗ ΤΩΝ ΕΥΘΡΑΥΣΤΩΝ ΔΕΡΜΑΤΩΝ

 

Η A-DERMA είναι η πρώτη δερμοκαλλυντική μάρκα με φυτικό δραστικό συστατικό φυσικής προέλευσης, τη Βρώμη Rhealba®, που καταπραΰνει τα ερεθισμένα και τραυματισμένα δέρματα, φροντίζει και προστατεύει τα εύθραυστα και ευαίσθητα δέρματα.

ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ A-DERMA… 

 
1982 : Γεννιέται η φυτική δερματολογία. Πρώτο λανσάρισμα, πρώτη επιτυχία, το στερεό σαπούνι, Pain Dermatologique με Γαλάκτωμα Βρώμης καταγράφεται ως πραγματικός πρωτοπόρος στην υγιεινή-φροντίδα. Η μάρκα Α-DERMA δημιουργείται, η φυτική δερματολογία γεννιέται.
 
1993 : Γέννηση των δύο εμβληματικών προϊόντων φροντίδας, της κρέμας Epitheliale και της κρέμας Dermalibour, για την επανόρθωση και αναδόμηση των μικρών δερματολογικών βλαβών.   
 
1994 : Η συνεργασία ερευνών της A-DERMA μαζί με κορυφαίους ειδικούς παγκοσμίως για το ατοπικό έκζεμα δημιουργεί την Exomega. Σήμερα, ένα προϊόν Exomega πωλείται κάθε 8 δευτερόλεπτα σε όλο τον κόσμο.
 
1998 : Ανακάλυψη της Βρώμης Rhealba®, μία ενεργή βρώμη πρωτοπόρος στη φυτική δερματολογία και αποτέλεσμα του Botanical Expertise της Pierre Fabre.   
 
2009 : Ανακάλυψη των αρετών των Νεαρών Βλαστών Βρώμης Rhealba. Μετά από σχεδόν 30 χρόνια έρευνας, οι ερευνητές A-DERMA ελέγχουν στα μικροσκόπιά τους αυτό το νεαρό βλαστό των 12 εβδομάδων ζωής, που περιέχει τη μέγιστη συγκέντρωση σε αντιφλεγμονώδη και ανοσορυθμιστικά συστατικά.
 
2012 : Γέννηση του Αποστειρωμένου Καλλυντικού. Νέα πρόκληση και νέα καινοτομία για την A-DERMA , προτείνει αποστειρωμένα μαλακτικά, χωρίς κανένα συντηρητικό, για τη φροντίδα των πιο εύθραυστων δερμάτων, των ατοπικών. Είναι μία παγκόσμια πρωτιά. Αποστειρωμένη σύνθεση και σύστημα ερμητικού κλεισίματος υπογράφουν τη σειρά Exomega D.E.F.I. Σε κάθε πίεση, λαμβάνουμε το ισοδύναμο μίας αποστειρωμένης μονοδόσης.
    
2013 : Εγκαινιάζεται το Terre d’Avoine, εμβληματικός χώρος για την A-DERMA και τη Βρώμη Rhealba®.

 

 
 

Η ΦΥΤΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΥΘΡΑΥΣΤΩΝ ΔΕΡΜΑΤΩΝ 

 

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας μάς επιτρέπει να δημιουργούμε ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα, που έχουν κερδίσει τόσο την εμπιστοσύνη των δερματολόγων όσο και την εκτίμηση των καταναλωτών.
 
Κατευθυντήρια γραμμή μας: να παρέχουμε πραγματικές, αυθεντικές απαντήσεις, με προϊόντα αποτελεσματικά και φιλικά. Τόσο για το δέρμα όσο και για το περιβάλλον
 

 

 

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΗ ΣΤΗ ΒΡΩΜΗ RHEALBA®

 
Αρχικά ήταν μια κοινή βρώμη, ένα φυτό αναγνωρισμένο και ευρέως χρησιμοποιούμενο από την Αρχαιότητα για διατροφικούς αλλά και φαρμακευτικούς σκοπούς, κυρίως υπό τη μορφή εκχυλίσματος ενάντια στη φλεγμονή. Η βρώμη και τα εύθραυστα δέρματα είναι επομένως μια μεγάλη ιστορία που δε διέφυγε από τον κ. Pierre Fabre, φαρμακοποιό με πάθος για τη βοτανολογία και οραματιστή της καλλυντικής δερματολογίας.
 
Η Βρώμη Rhealba®, μοναδικό και αποκλειστικό δραστικό συστατικό της A-DERMA, παράγεται σύμφωνα με τη διακεκριμένη πρωτοβουλία Botanical Expertise Pierre Fabre, (ευρωπαϊκός τίτλος EFQM) για υπεύθυνη ανάπτυξη, που επιτρέπει την απόδοση στο μέγιστο της αποτελεσματικότητας ενός φυτικού δραστικού συστατικού με το μεγαλύτερο σεβασμό στο περιβάλλον.
 
 « Μια 100% βιολογική βρώμη από τη Νοτιοδυτική Γαλλία.»
 
Η Βρώμη Rhealba® καλλιεργείται στη Νοτιοδυτική Γαλλία με σεβασμό στη γενέτειρα γη, η οποία φιλοξενεί περήφανα την έδρα του Ομίλου Pierre Fabre στο διαμέρισμα της Tarn. Πιστή σε αυτή την κληρονομιά, η Βρώμη Rhealba® βρίσκεται στο επίκεντρο μιας έρευνας και ενός δικτύου διανομής, που τοποθετούνται 100% στη νοτιοδυτική Γαλλία, από την καλλιέργεια των βλαστών μέχρι και την αποστολή των τελικών προϊόντων.
 
 

ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΕΥΘΡΑΥΣΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑ 

 
Από την αρχή, η A-DERMA ενδιαφέρθηκε για την αποκατάσταση και τη διατήρηση της ισορροπίας όλων των εύθραυστων δερμάτων που αναζητούν ιδιαίτερα προϊόντα, με σκοπό να ενισχύσουν τις φυσικές  ικανότητές τους για προστασία και την άμυνά τους στις επιθέσεις που δέχονται.
 
 

ΕΝΑΣ ΧΑΡΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΘΡΑΥΣΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑ 

Όλα τα προϊόντα A-DERMA σχεδιάζονται ώστε να περιέχουν τα ελάχιστα συστατικά. Χωρίς αιθέρια έλαια, χωρίς χρωστικές, χωρίς αλκοόλη και φυσικά, όπου είναι δυνατό ή απαραίτητο, χωρίς άρωμα και χωρίς paraben.
 
Αυτός ο αυστηρός χάρτης σχεδιασμού δεν εμποδίζει την ευχαρίστηση στη χρήση. Η κομψές συσκευασίες των προϊόντων A-DERMA και οι πλούσιες υφές τους μετατρέπουν τη φροντίδα και την υγιεινή σε πραγματικές στιγμές ευχαρίστησης.
 

 

 

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΦΥΤΙΚΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ 

 
Φροντίζουν τα εύθραυστα δέρματα
 
EXOMEGA Ανακουφίζει, απαλύνει και αποκαθιστά την ακεραιότητα των ατοπικών και πολύ ξηρών δερμάτων
 
DERMALIBOUR+ / CYTELIUM Αποκαθιστά, εξυγιαίνει και φροντίζει τους καθημερινούς μικροτραυματισμούς των μικρών αλλά και των μεγάλων
 
EPITHELIALE A.H Αναδομεί για να σβήσει τα σημάδια που επιμένουν. Η αντανακλαστική κίνηση του δερματολόγου μετά από δερματολογικές πράξεις.
 
 
 Διατηρεί την ισορροπία των εύθραυστων δερμάτων
 
LES INDISPENSABLES Καθαρίζει, ενυδατώνει και απαλύνει τα εύθραυστα και ευαίσθητα δέρματα με τα απαραίτητα καθημερινά προϊόντα
 
RHEACALM Ηρεμεί και προστατεύει τα αντιδραστικά και δυσανεκτικά δέρματα που δεν ανέχονται πλέον τίποτα
 
SENSIPHASE AR Εξουδετερώνει τις κοκκινίλες
 
SENSIFLUID Αφαιρεί το μακιγιάζ από τα εύθραυστα και ευαίσθητα δέρματα 
 
HYDRALBA Ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα καθημερινά με ή χωρίς δείκτη UV 
 
NUTRIALBA Θρέφει εντατικά και προσφέρει άνεση με διάρκεια
 
PRIMALBA Προστατεύει και ενυδατώνει το εύθραυστο δέρμα των μωρών 
 
 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 

 
Αναγνωρισμένοι από τους επαγγελματίες υγείας στον τομέα της φροντίδας του ατοπικού και του ερεθισμένου δέρματος, είμαστε πολύ περήφανοι για την εξαίρετη συνεργασία μας με την European Task Force  για την Ατοπική Δερματίτιδα, εδώ και 20 χρόνια.
Ως ιδρυτικό μέλος, στηρίζουμε πάντα τη δράση του Ιδρύματος για την Ατοπική Δερματίτιδα που έχει ως στόχο τη βελτίωση της θεραπείας των ασθενών.
 
 

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ TERRE D'AVOINE 

 
Στην Puylaurens, στην καρδιά της Tarn, βρίσκεται ένας σπάνιος τόπος με πλούσια εδάφη όπου οι ομάδες της Pierre Fabre Agronomie καλλιεργούν τη Βρώμη Rhealba®. Αυτός ο τόπος, είναι το Terre d’Avoine - η Γη της Βρώμης, ένας χώρος αφιερωμένος σε εκείνη. Εδώ και 15 χρόνια  γιορτάζουμε την ανακάλυψη των δερματολογικών ιδιοτήτων υπεροχής αυτής της λευκής και αγνής βρώμης. Στην καρδιά των αγρών βρώμης, η  A-DERMA αφιέρωσε στη Βρώμη Rhealba® έναν τόπο γεωργικής έρευνας για να μοιραστεί αυτή τη γνώση με όλους τους επαγγελματίες. Ένα ταξίδι στην επιστημονική έρευνα και ένα «βάπτισμα» στη φύση που αναδεικνύει την ψυχή της A-DERMA.