Η Βρώμη Rhealba®

Ένας πραγματικός φυτικός θησαυρός

Η Βρώμη Rhealba® αποτελεί πάντα την καρδιά των προϊόντων φροντίδας A-DERMA, λόγω της εξαιρετικής της καθαρότητας και του εκπληκτικού της πλούτου σε καταπραϋντικά δραστικά συστατικά.

Τί είναι η Βρώμη Rhealba®;

 

Η Βρώμη Rhealba® είναι το μοναδικό και αποκλειστικό φυσικό φυτικό δραστικό συστατικό, που βρίσκεται στην καρδιά ΟΛΩΝ των προϊόντων A-DERMA εδώ και 30 χρόνια.

 

Έχει επιλεχθεί για τις απαράμιλλες ιδιότητές της:

  • Αντι-ερεθιστική και καταπραϋντική
  • Επανορθωτική
  • Μαλακτική και ενυδατική
  • Αντιοξειδωτική

 

 

Μια βιολογική και ηθική καλλιέργεια

Επιλέξαμε μια ηθική καλλιέργεια σύμφωνα με τις αρχές της βιολογικής καλλιέργειας:

  • Χωρίς λιπάσματα
  • Χωρίς φυτοφάρμακα και χωρίς μυκητοκτόνα
  • Χωρίς Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς
  • Με ανακύκλωση της οργανικής ύλης
  • Με αμειψισπορά των καλλιεργειών

Και όλα αυτά αποκλειστικά στη Νότιο-Δυτική Γαλλία.

Γιατί είναι μοναδική;

Οι ερευνητές της Phytofilière® Pierre Fabre, επέλεξαν τη Βρώμη Rhealba® ανάμεσα σε περισσότερες από 80 διαφορετικές ποικιλίες βρώμης για την εξαιρετική της καθαρότητα και την αποτελεσματικότητά της. 

Γιατί είναι αποκλειστική;

Τα Δερματολογικά Εργαστήρια A- DERMA είναι τα μοναδικά στον κόσμο που την καλλιεργούν.

Ο Χάρτης Ποιότητας της Βρώμης Rhealba®.

Όλα μας τα προϊόντα σχεδιάζονται με σεβασμό στο «Χάρτη Ποιότητας της Βρώμης Rhealba®» ώστε να ανταποκρίνονται στις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Όλες οι βιολογικές και κλινικές μελέτες, καθώς και οι μελέτες ανεκτικότητας που έχουν διενεργηθεί για τη Βρώμη Rhealba® υπό τον έλεγχο δερματολόγων, αποτελούν εγγύηση για βέλτιστη ποιότητα και ασφάλεια.

30 χρόνια έρευνας οδήγησαν σε μια μεγάλη ανακάλυψη: Νεαροί Βλαστοί Βρώμης Rhealba®

 

Νεαρό βλαστάρι ανάμεσα στη 10η και 12η εβδομάδα της ζωής του, ο Νεαρός Βλαστός Βρώμης Rhealba® βρίσκεται στο απόγειο του πλούτου του. Είναι πλούσιος σε σπάνια δραστικά συστατικά, τα οποία η φύση έχει προβλέψει να συγκεντρώσει, προνοώντας για την επικείμενη ανάπτυξή του. Είναι σε αυτό ακριβώς το στάδιο που τον συλλέγουμε για να εκχυλίσουμε συγκεκριμένα μόρια στο μέγιστο της αποτελεσματικότητάς τους.

Η A- DERMA, πλούσια σε τέτοια δραστικά συστατικά με δερματολογικές και καλλυντικές αρετές, σας προτείνει σήμερα προϊόντα φροντίδας που συνδυάζουν ότι καλύτερο από το φυτικό κόσμο με τη δερματολογική υπεροχή.