Στην καρδιά της A-DERMA

Παρακολουθείστε όλη την επικαιρότητα των Δερματολογικών Εργαστηρίων A-DERMA: οι καινοτομίες μας, οι έρευνές μας, οι ανακαλύψεις μας...

 • H A-DERMA ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ

  Η A-DERMA επέλεξε να αντισταθμίσει τις εκπομπές των αερίων του φαινόμενου του θερμοκηπίου που εκλύονται από την παραγωγή των προϊόντων της με το πρόγραμμα «Carbone Local». Τα Δερματολογικά Εργαστήρια Pierre Fabre, είναι μία από τις πρώτες εταιρείες που ασπάζεται αυτό το νέο πρόγραμμα αντιστάθμισης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.
 • H A-DERMA ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

  Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η A-DERMA ανοίγει τις πόρτες της σε ένα τηλεοπτικό συνεργείο για να τους αποκαλύψει τη ζωή ενός εξαιρετικού δερμοκαλλυντικού φυτού: τη Βρώμη Rhealba®, ή αλλιώς, τη δερματολογική βρώμη των εύθραυστων δερμάτων.
 • ΜΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ !

  Ο καθαρισμός και το ντεμακιγιάζ είναι «η πρώτη κίνηση φροντίδας του δέρματος», είτε κάνουμε μακιγιάζ είτε όχι. Μια συνήθεια που τα εύθραυστα δέρματα πρέπει να υιοθετήσουν κατά προτεραιότητα για να διατηρήσουν την υγεία και την ομορφιά τους. Η τεχνολογία μικυλλίων είναι ασφαλώς η λύση που συνδυάζει τα περισσότερα πλεονεκτήματα: αποτελεσματικότητα, ταχύτητα και ανεκτικότητα. Όμως, η γαληνική «νερό» εμφανίζει συχνά έλλειψη άνεσης και ενυδάτωσης. Η A-DERMA εγκαινιάζει την πρόκληση να δημιουργήσει ένα προϊόν ντεμακιγιάζ υψηλής ανεκτικότητας που θα απομακρύνει όλους τους ρύπους με απαλότητα, ενυδατώνοντας και εξισορροπώντας παράλληλα το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας.
 • H EXOMEGA ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ !

  Πριν αρκετά χρόνια, στην καρδιά της A-DERMA γεννήθηκε μια σειρά προϊόντων για το ξηρό δέρμα: με πλούσιες συνθέσεις και υφές… η EXOMEGA, έχει γίνει σήμερα ο ειδικός για το ατοπικό και πολύ ξηρό δέρμα και γιορτάζει τα 20 χρόνια της!!! Διέσχισε ένα μεγάλο μονοπάτι, για να προσφέρει τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση στους χρήστες της…

Pages